Партньори

Кабита има успешно сътрудничество с водещите производители в света на структурни кабелни системи, сградна автоматизация, слаботокови системи и специализирани системи за сигурност. Използването на продуктите на официалните партньори е гаранция за поддържане на високи стандарти за качество и изпълнение.

Като оторизиран партньор Кабита изпълнява строги изисквания за сертификация, има директен и отворен достъп до ноу-хау на производители с утвърдени търговски марки.

Кабита съчетава своя опит и ресурсните си възможности с тези на компании с утвърдена репутация на световния пазар, което позволява да предлага висококачествени услуги и да изгражда системи с висока надеждност в България.

Структурни кабелни системи

Райхле и Де Масари, Швейцария/Reichle &De-Massari

Кабита е оторизиран партньор на Райхле и Де Масари от началото на 2005 г. Партньорските взаимоотношения са свързани с проектирането и изграждането на мащабни структурни кабелни системи с медни и оптични кабели и компоненти с марката на световния лидер. Швейцарската компания е основана през 1964 г. и е фокусирана изцяло върху производството на пасивни компоненти за СКС. Райхле и Де Масари предлага удобни и лесни за инсталация компоненти, които се използват на модулен принцип. Всеки един от продуктите е разработен и тестван съгласно високите изисквания на действащите международни стандарти за качество (ISO/IEC 11801 – 2nd Edition; EN 50173 – 2nd Edition; ANSI/TIA/EIA 568-B) и притежава сертификати, издадени от независими лаборатории (3P, Delta ). Структурните кабелни решения, изградени с компоненти на компанията, могат да имат 5, 10 или 20 г. гаранция от производител, а при определени условия и „доживотна гаранция”.

R&M

www.rdm.com
www.rdm.com/bg-bg

Сградна автоматизация и системи за сигурност

Сименс, Германия/Siemens

Кабита е партньор на Сименс от 2005 г. и успешно внедрява продуктите на компанията, предназначени за осигуряване на пожарна безопасност в сградите, системи за достъп и сигурност, видеонаблюдение, сградна автоматизация - регулиране, управление и мониторинг на системите и съоръженията за отопление, вентилация и климатизация в сградите. Сименс е една от най-големите компании в областта на електрониката и електротехниката. Компанията предлага иновативни технологии в 190 страни.

Siemens

www. siemens.com
www.siemens.bg

Ханиеул, САЩ/Honeywell

Кабита е оторизиран партньор на Ханиеул със статут на Two Star Certified Partner. Компанията е водещ производител на нови технологии в областта на управлението и автоматизацията. Създадена е в САЩ през 1886 г. Разполага с персонал от 115 000 служители в 95 страни в света. Годишният й оборот възлиза на над 24 млрд. долара. Ханиеул работи успешно в България от 1970 г. чрез своето представителство в София. Едно от водещите направления в бизнеса на компанията е свързано с развитието на Системи и услуги за сгради, което й позволява да предоставя на клиентите си целия спектър от системи за интелигентни сгради и да осигурява комплексно обслужване.

Honeywell

www.honeywell.com

Електрообзавеждане, слаботокови системи и трасета

Легранд, Франция/Legrand

Легранд е лидер в производството на системи за електрически инсталации. Като партньор на Легранд Кабита реализира решения за цялостни електрически системи за бизнес сгради, хотелски комплекси и в индустриалното строителство.

Legrand

www.legrandelectric.com

Комуникационни шкафове и специализирани табла

Ритал, Германия/Rittal

Ритал е водещ производител на комуникационни шкафове, специализирани табла и аксесоари за вграждане на комуникационна и електронна апаратура. Най-новите разработки на компанията са с усъвършенстван ергономичен вътрешен и външен дизайн, който предлага големи възможности за бърз и лесен монтаж. Ритал има близо 2000 патента и всички европейски сертификати за продуктите си.

Rittal

www.rittal.bg

Web by: ilyan.com
© 2007 Кабита ООД