Екип

Екипът на Кабита притежава сериозен опит в проектирането и изграждането на сложни структурни кабелни системи и цялостната интеграция на специализирани системи за сградна автоматизация.

Служителите на фирмата се обучават при водещите в света производители в областта на сградните технологии и притежават професионални сертификати за специализация в основните сфери на дейност. Това гарантира високо ниво на компетентност, добро познаване на новите технологии и системи, успешно ноу-хау във внедряването им.

Екипът на Кабита посреща предизвикателствата да участва в реализацията на големи проекти, които са иновация на българския пазар. Сред тях са изграждането на най-голямата кабелна система в една сграда в Mall of Sofia, проектирането на комуникационната инфраструктура на най-големия и модерен бизнес парк в Източна Европа - Бизнес Парк София, изграждане на интегрирани специализирани системи в East Trade Park Center.

Служителите на фирмата се стремят да спазват следните основни принципи в работата си:

  • Професионална консултация и индивидуален подход към всеки клиент
  • Високо качество и надеждност на системите
  • Стриктно спазване на сроковете за изпълнение
  • Сътрудничество с всички ключови участници в строителството на сградите
  • Мотивация и отговорност при управлението на всеки проект
  • Непрекъснато обучение и професионална специализация

Над 20 са професионалните сертификати, придобити от специалистите на фирмата, от световни производители като Reichle & De-Massari, AMP Netconnect, Panduit.

Web by: ilyan.com
© 2007 Кабита ООД